לביבות תפוחי האדמה של ארתור שוורץ
אם יש לכם בצל, שמן canolan, תפוחי אדמה russet 2 ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Rouladen של סבתא שוורץ, לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להכות את הביצים יחד כדי לערבב היטב. בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הבצל, גירוד אותם. למטה כמה פעמים, עד קצוץ דק מאוד, כמעט מחית. לגרד את הבצלים לתוך הקערה עם הביצים ומערבבים אותם.
לנקז את תפוחי האדמה, ואז להגדיר מסננת על קערה. באותה קערה המעבד, לעבד את תפוחי האדמה עד קצוץ דק מאוד אבל עדיין עם קצת מרקם. מיד לגרד לתוך מסננת. עם מרית גומי או גב כף, לחץ על הלחות כך שהוא מתנקז לתוך הקערה לתפוס. מיד מערבבים את תפוחי האדמה לתוך תערובת ביצה. להשליך נוזל ועמילן תפוחי אדמה שנאספו בקערה.
מוסיפים את ארוחת המצות, מלח ופלפל. אם לא באמצעות כפית כסף מוכתמת (ראה לעיל), להוסיף קמצוץ של קרם של טרטר. מערבבים היטב; בואו לעמוד בזמן שהשמן מתחמם.
חום על 1/8 אינץ שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד. כפית את הבלילה, באמצעות כוס 1/4 scant עבור כל פנקייק. הבלילה צריכה לרחוש ברגע שהוא פוגע בשומן, אבל לא בפראות. אם הקצוות של הבלילה נפרדים, השמן חם מדי. אם יש רק בועות קלות כאשר הבלילה נוגעת בשמן, השמן עדיין לא חם מספיק. הסיבוב הראשון של לביבות הוא בהכרח פחות טוב מאשר קבוצות מאוחרות יותר.
מטגנים את הלביבות במשך כ 4 דקות בצד הראשון, מעט פחות על השני. הם צריכים להיות משחימים היטב לפני הפיכת אותם.
ניקוז על נייר סופג או על מדף.