קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

לביבות תפוחי האדמה של ארתור שוורץ

לביבות תפוחי האדמה של ארתור שוורץ
אם יש לכם בצל, שמן canolan, תפוחי אדמה russet 2 ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Rouladen של סבתא שוורץ, לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, להכות את הביצים יחד כדי לערבב היטב. בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הבצל, גירוד אותם. למטה כמה פעמים, עד קצוץ דק מאוד, כמעט מחית. לגרד את הבצלים לתוך הקערה עם הביצים ומערבבים אותם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לנקז את תפוחי האדמה, ואז להגדיר מסננת על קערה. באותה קערה המעבד, לעבד את תפוחי האדמה עד קצוץ דק מאוד אבל עדיין עם קצת מרקם. מיד לגרד לתוך מסננת. עם מרית גומי או גב כף, לחץ על הלחות כך שהוא מתנקז לתוך הקערה לתפוס. מיד מערבבים את תפוחי האדמה לתוך תערובת ביצה. להשליך נוזל ועמילן תפוחי אדמה שנאספו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את ארוחת המצות, מלח ופלפל. אם לא באמצעות כפית כסף מוכתמת (ראה לעיל), להוסיף קמצוץ של קרם של טרטר. מערבבים היטב; בואו לעמוד בזמן שהשמן מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
חום על 1/8 אינץ שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד. כפית את הבלילה, באמצעות כוס 1/4 scant עבור כל פנקייק. הבלילה צריכה לרחוש ברגע שהוא פוגע בשומן, אבל לא בפראות. אם הקצוות של הבלילה נפרדים, השמן חם מדי. אם יש רק בועות קלות כאשר הבלילה נוגעת בשמן, השמן עדיין לא חם מספיק. הסיבוב הראשון של לביבות הוא בהכרח פחות טוב מאשר קבוצות מאוחרות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מטגנים את הלביבות במשך כ 4 דקות בצד הראשון, מעט פחות על השני. הם צריכים להיות משחימים היטב לפני הפיכת אותם.
3
ניקוז על נייר סופג או על מדף.
4
מגישים באופן מיידי.