לבשל את הספר: פיצה סיציליאנית
לבשל את הספר: פיצה סיציליאנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2835 קלוריות, 114 גרם חלבון ו 110 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל, גבינה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: לבשל את הספר: ארטישוק התינוק, סגנון סיציליאני, לבשל את הספר: פיצה ביצה, ו לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio.
הוראות
צור באר עם הקמח, להוסיף את השמרים וזה מים, קורטוב של מלח, ומספיק מים נוספים כדי להפוך בצק רך (3/4 עד 1 כוס). ללוש עד הבצק הופך מוצק הומוגני, ואז טופס לתוך כדור, לכסות, ולתת לעלות במשך כמה שעות.
מחממים 2 כפות שמן זית על אש נמוכה ומוסיפים את הבצל. מכסים את המחבת כדי ליצור קיטור ולשמור על הבצל מחשיך.
מוסיפים את העגבניות ואת שיני שום שלמות. המשך לבשל עד שהרוטב ריחני ודחוס.
מחממים את התנור ל 218°. משמנים תבנית אפייה בשמן זית. הפוך שכבה של בצק על 2 אינץ ' גבוה על המחבת. לדחוף לתוך הבצק כמו חתיכות רבות של אנשובי לפי הצורך; גם לדחוף כמה פרוסות דקות של גבינה.
מכסים את הקונזה ומפזרים גבינה ואורגנו. טפטוף בנדיבות עם יותר שמן זית ואופים במשך כ 15 דקות, עד שהגבינה נמסה והבצק פריך בתחתית.