לזניה אנטיפסטו
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לאנטיפאסטו לאגנאן לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, זיתים קלמאטן, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו לזניה אנטיפסטו, סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים רוטב פסטה 1/2 כוס בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 2 אטריות מעל רוטב; למעלה עם חצי ארטישוק, חצי פלפלים, 1/4 כוס פפרוני, וחצי זיתים.
מפזרים 1/2 כוס גבינה; העליון עם רוטב 3/4 כוס. חזור על שכבות, השמטת גבינה, מסתיים עם אטריות.
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות. מכסים ואופים ב 450 במשך 30 דקות או עד אטריות מכרז ורוטב הוא מבעבע. לחשוף העליון עם 1/2 כוס גבינה; אופים 5 דקות נוספות.
מקשטים עם ענפי אורגנו, אם תרצה.