קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

לזניה בולונז

לזניה בולונז
לזניה בולונז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 90 גרם שומן, ובסך הכל 1129 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם מחית עגבניות מרוכזת, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 8 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה תבנית אפייה קטנה (בערך 8 על 10 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מורחים סרט דק של רוטב הבסיאמלה בתחתית התבנית. מכסים בנייר פסטה טרי, כ -1 כוס מהראגו וכ -1 / 2 כוס נוספת מהבסיאמלה. מכסים קלות את המשטח בחלק מהגבינה המגורדת. חזור על תהליך שכבות זה עד לשימוש בכל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים את הלזניה ללא כיסוי, מסתובבים פעם באמצע הדרך, 40 עד 45 דקות. אפשר להתקרר 1 שעה, לחתוך ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את החלב ועלה הדפנה על אש בינונית-גבוהה עד ממש מתחת לרתיחה. ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר אחר. כאשר החמאה נמסה לחלוטין ומתחילה לבעבע במהירות, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד להטמעה מלאה. ממשיכים לבשל על אש בינונית עד שנוצרת משחה חלקה בצבע בלונדיני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים כמחצית מהחלב הצרוב למשחת החמאה והקמח, תוך הקצפה מתמדת. לאחר שילובו המלא, הוסיפו את תערובת החלב המעובה חזרה לשארית החלב הצורב, תוך הקצפה רציפה כדי למנוע גושים. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהרוטב מגיע לרתיחה עדינה ומסמיך לחלוטין. מתבלים במלח ואגוז המוסקט, מקציפים לאיחוד ומסננים דרך מסננת רשת דקה. מכסים את פני הבסיאמלה בניילון כדי למנוע היווצרות עור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים את השום, הסלרי, הבצל והגזר במעבד מזון ומעבדים עד לקצוץ דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
8
מוסיפים את השמן והחמאה לסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית. כשהחמאה נמסה מוסיפים את המורטדלה והפנצ ' טה ומבשלים עד שהשומן הופך והבשרים מתחילים להשחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את הירקות הקצוצים דק, מפזרים מחצית מהמלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים עד לריכוך ורוב הנוזלים התאדו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מוסיפים את הבשר הטחון והחזיר, מתפרקים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
11
מפזרים את יתרת המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבשר נראה מבושל לחלוטין ומתחיל להשחים קלות בתחתית, כ-30 דקות. נטפל עם היין הלבן ואפשר לנוזל להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מוסיפים את המרק, השמנת ורסק העגבניות. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לשמירה על רתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
13
תנו לראגו להתבשל 3 עד 4 שעות, תוך ערבוב מדי פעם. טועמים לתיבול ומתאימים, במידת הצורך. אפשר להתקרר, באופן אידיאלי למשך הלילה, כדי לאפשר לטעמים להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש

מרכיבים

1גיליון קטןגיליונות בגודל 8 על 10 אינץ ' פסטה ביצה טרייה, או חתוכה לגודל תבנית האפייה הקטנה בה אתה משתמשגיליונות בגודל 8 על 10 אינץ ' פסטה ביצה טרייה, או חתוכה לגודל תבנית האפייה הקטנה בה אתה משתמש8ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, עבור משומןחמאה, עבור משומן1( חצילים)גזר, קצוץ בערךגזר, קצוץ בערך2ביוןסלרי, קצוץ בערךסלרי, קצוץ בערך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1עלה דפנה, עדיף טריעלה דפנה, עדיף טרי4ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר טחון, בטמפרטורת החדרבשר בקר טחון, בטמפרטורת החדר1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון11 קילו קישואים,אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון11 קילו קישואים,פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחון, בטמפרטורת החדרחזיר טחון, בטמפרטורת החדר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק בשר, עדיף תוצרת ביתמרק בשר, עדיף תוצרת בית113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מורטדלה, טחונה או קצוצה דקמורטדלה, טחונה או קצוצה דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנצ'טה, טחונה או קצוצה דקפנצ'טה, טחונה או קצוצה דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר דק-רג'יאנופרמזן מגורר דק-רג'יאנו2(חוֹרֶף)מלח כשר או יםמלח כשר או ים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמחית עגבניות מרוכזתמחית עגבניות מרוכזת3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ בערךבצל צהוב, קצוץ בערך