לזניה בולונז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 90 גרם שומן, ובסך הכל 1129 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם מחית עגבניות מרוכזת, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 8 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה תבנית אפייה קטנה (בערך 8 על 10 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מורחים סרט דק של רוטב הבסיאמלה בתחתית התבנית. מכסים בנייר פסטה טרי, כ -1 כוס מהראגו וכ -1 / 2 כוס נוספת מהבסיאמלה. מכסים קלות את המשטח בחלק מהגבינה המגורדת. חזור על תהליך שכבות זה עד לשימוש בכל הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים את הלזניה ללא כיסוי, מסתובבים פעם באמצע הדרך, 40 עד 45 דקות. אפשר להתקרר 1 שעה, לחתוך ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את החלב ועלה הדפנה על אש בינונית-גבוהה עד ממש מתחת לרתיחה. ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר אחר. כאשר החמאה נמסה לחלוטין ומתחילה לבעבע במהירות, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד להטמעה מלאה. ממשיכים לבשל על אש בינונית עד שנוצרת משחה חלקה בצבע בלונדיני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים כמחצית מהחלב הצרוב למשחת החמאה והקמח, תוך הקצפה מתמדת. לאחר שילובו המלא, הוסיפו את תערובת החלב המעובה חזרה לשארית החלב הצורב, תוך הקצפה רציפה כדי למנוע גושים. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהרוטב מגיע לרתיחה עדינה ומסמיך לחלוטין. מתבלים במלח ואגוז המוסקט, מקציפים לאיחוד ומסננים דרך מסננת רשת דקה. מכסים את פני הבסיאמלה בניילון כדי למנוע היווצרות עור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים את השום, הסלרי, הבצל והגזר במעבד מזון ומעבדים עד לקצוץ דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
8
מוסיפים את השמן והחמאה לסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית. כשהחמאה נמסה מוסיפים את המורטדלה והפנצ ' טה ומבשלים עד שהשומן הופך והבשרים מתחילים להשחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את הירקות הקצוצים דק, מפזרים מחצית מהמלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים עד לריכוך ורוב הנוזלים התאדו.
מפזרים את יתרת המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבשר נראה מבושל לחלוטין ומתחיל להשחים קלות בתחתית, כ-30 דקות. נטפל עם היין הלבן ואפשר לנוזל להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מוסיפים את המרק, השמנת ורסק העגבניות. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לשמירה על רתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
13
תנו לראגו להתבשל 3 עד 4 שעות, תוך ערבוב מדי פעם. טועמים לתיבול ומתאימים, במידת הצורך. אפשר להתקרר, באופן אידיאלי למשך הלילה, כדי לאפשר לטעמים להתפתח.