קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות32
מגזין

לזניה ירקות גן

לזניה ירקות גן
לזניה ירקות גן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 459 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת ריקוטה, שיני שום, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בגבינת השמנת תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גבינת שמנת קינוח טריזים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. נסו לזניה בגינה, גן ירקות פריטטה, ו מטבל חומוס ירקות בגינה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את תשעת המרכיבים הראשונים בקערה גדולה; לזרוק לציפוי. מסדרים על שתי תבניות אפייה משומנות בגודל 15 על 10 על 1.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים 10-15 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, בתנור הולנדי, מטגנים פטריות, בצל ושום בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את שאר מרכיבי הרוטב; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 10-12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
בקערה גדולה משלבים את מרכיבי המילוי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מורחים 1 כוס רוטב לתוך משומן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
שכבו שליש מהאטריות, שליש מתערובת גבינת הריקוטה, מחצית מהירקות,שליש מהרוטב שנותר ושליש מתערובת הגבינה; חזור. למעלה עם אטריות שנותרו, תערובת ריקוטה, רוטב תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מכסים ואופים 35-40 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תן לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות פורטובלו קצוצות דקפטריות פורטובלו קצוצות דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרחי ברוקולי טרייםפרחי ברוקולי טריים2kgsפחיות כל אחד) עגבניות מרוסקותפחיות כל אחד) עגבניות מרוסקות2largesגזר, ג'וליאןגזר, ג'וליאן227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך2(יכול להיות או להרחיק)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובשטימין מיובש1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תערובת גבינה איטלקית גרוסה כוסותתערובת גבינה איטלקית גרוסה כוסות3(יכול להיות או להרחיק)תיבול איטלקיתיבול איטלקי12אטריות לזניה ללא בישולאטריות לזניה ללא בישול596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1גדולבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפלים אדומים מתוקים, ג'וליאןפלפלים אדומים מתוקים, ג'וליאן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלפי עוגהלפי עוגה1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, פרוסים באלכסון 1/4 אינץ'. עבהקישואים, פרוסים באלכסון 1/4 אינץ'. עבה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ריקאסולי ברוליו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. תווים ברורים של תותים, פטל, תבלינים ווניל בולטים על האף. היין רך ומתקפל על החיך; האיזון הנכון בין חומציות לטאנינים משאיר טעם לוואי נעים ומתמשך בפה.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 15% מרלו, 5% קברנה סוביניון.