לזניה לארוחת בוקר
Lasignanananan ארוחת הבוקר נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 717 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן זית, פנצ'טה, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לזניה לארוחת בוקר, לזניה ארוחת בוקר פחמימות נמוכה (ללא גלוטן), ו לזניה לארוחת בוקר עם נקניק וגבינה בן לילה + בגידה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לקרפים: במדיום, קערה, לטאטא יחד את קמח החומוס, 1 1/2 כוסות מים, 1/4 כוס שמן זית, כמון, מלח, כוסברה ופלפל. במחבת nonstick 10 אינץ ' חום 1 כפית שמן על חום בינוני-גבוה.
יוצקים 1/3 כוס הבלילה לתוך המחבת. הטה את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתית המחבת. מבשלים עד הקצוות התחתונים מתחילים להפוך זהב, על 3 דקות. באמצעות מרית סיליקון חסינת חום, להפוך את קרפ ולהמשיך לבשל בצד השני עד הזהב, 3 דקות. חזור עם השמן שנותר הבלילה לעשות בסך הכל 8 קרפים.
עבור פודינג: במחבת nonstick 12 אינץ', לבשל את pancetta על חום בינוני גבוה עד פריך, על 12 דקות.
הסר מהחום. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ולנקז על מגבות נייר. בקערה בינונית לנצח את הביצים וחלב יחד עד חלקה.
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום, קורנית, מלח ופלפל. בקערה בינונית נוספת, מערבבים את הצ ' דר והפונטינה יחד.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס 9-by-13-by-2-inch זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה עם ספריי בישול ולהניח בצד.
כדי להרכיב את הלזניה, מצקת 1 כוס של פודינג לתחתית של צלחת אפייה מוכנה. תארגן שני קרפים, זה לצד זה למעלה.
מפזרים רבע מתערובת הגבינה על גבי.
מפזרים רבע מהפנצ ' טה על הגבינה. חזור על השכבות באמצעות קרפים הנותרים, פודינג, גבינה ו pancetta.
יוצקים כל פודינג שנותר על הלזניה ואופים עד נפוח וזהב, 30 עד 35 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto