לזניה עוטפת מומיה
לזניה עטיפת מומיה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם נקניק חזיר בתפזורת, שמנת, רוטב פסטה בזיליקום עגבניות מיור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: אוכל מפחיד: מומיות-כלבים ועוגיות מומיות, Banh - Mi Wrap: חזיר וייטנאמי בגריל Wrap עם גזר כבוש ונענע, ו Mummy Halloweenies.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, נקניק ובצל על חום בינוני גבוה 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה ועגבניות.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 10 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, 1 כוס גבינת מוצרלה, פתיתי ביצה ופלפל.
במחבת לזניה 14x10 אינץ ' ungreased, להפיץ על 1 כוס של רוטב הבשר. למעלה עם 4 אטריות מבושלות, חצי מתערובת גבינת שמנת וכוס 1 של רוטב הבשר.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור עם 4 אטריות, נשאר מחצית תערובת גבינת שמנת, 1 1/2 כוסות של רוטב בשר 1 כוס גבינת מוצרלה. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב בשר.
מפזרים עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד מבעבע וגבינה נמס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.