קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

לזניה פולנטה עם פטריות בר

לזניה פולנטה עם פטריות בר
לזניה פולנטה עם פטריות בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 646 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, גבינת מוצרלה חלקית, כובעי פטריות כפתור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו מטוגנים רטובים פולנטה עם פטריות בר, פרמזן פולנטה עם לימון טימין פטריות בר, ו משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פורצ ' יני ומים חמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/4 כוס פטריות נוזלי. לשטוף ולנקז פורצ ' יני; דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים תנור ל-375
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את פורצ ' יני, פורטובלו, שיטאקה ופטריות כפתור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
8
מפזרים פטריות עם מלח; לטגן 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
שלב את נוזל פטריות שמורות, יין, רסק עגבניות, רוזמרין, אורגנו, ועגבניות בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
שלב 1 מוצרלה כוס, טימין, גבינת ריקוטה, וחלבון ביצה בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
סדר 15 פרוסות פולנטה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם 2 1/2 תערובת פטריות כוסות, 1 רוטב עגבניות כוס, ותערובת ריקוטה 1 1/4 כוסות. חזור על שכבה עם 15 פרוסות פולנטה, נשאר תערובת פטריות, 1 רוטב עגבניות כוס, ואת תערובת ריקוטה הנותרים. למעלה עם פרוסות פולנטה שנותרו ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פולנטהפולנטה
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מפזרים את הלזניה עם 1 מוצרלה כוס. מכסים ואופים ב 375 במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
בואו לעמוד 5 דקות.

מרכיבים

14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה מיובשת פטריות פורצ'יניחבילה מיובשת פטריות פורצ'יני11 קילו קישואים,רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש2largesחלבוני ביצה, מוכים קלותחלבוני ביצה, מוכים קלות822אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות ללא מלח, לא מצוחצחותעגבניות חתוכות לקוביות ללא מלח, לא מצוחצחות11 קילו קישואים,1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולקכוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולק425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרטון חלק-skim ricotta cheeseקרטון חלק-skim ricotta cheese907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פולנטה, כל חתך לפרוסות 20 (בעובי 1/4 אינץ')פולנטה, כל חתך לפרוסות 20 (בעובי 1/4 אינץ')340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות פטריות פורטובלו קצוץ (אודותכוסות פטריות פורטובלו קצוץ (אודות0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות קצוצות פטריות שיטאקה (אודותכוסות קצוצות פטריות שיטאקה (אודות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות קצוץ פטריית כפתור (אודותכוסות קצוץ פטריית כפתור (אודות3(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.