לזניה בשרנית צ'ילי היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.4 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -24 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 454 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הסופרבול . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם יש לכם עד 3 פלפלי ג'לפנו, אבקת צ'ילי, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: לזניה בשרית , לזניה בשרית חריפה ולזניה בשרית מתובלת .
הוראות
1
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה. בינתיים מבשלים במחבת גדולה את בשר הבקר, הבצל, הפלפלים ואבקת הצ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
מעדניה מגולחת רוסטביף, קצוץ
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
3
לנקז.
4
מוסיפים את המרק, התירס, רוטב העגבניות, רסק העגבניות והזיתים; מבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
2 עד 3 כוסות סוכר מנופה של קונדיטורים
חבילה אחת (9.3 אונקיות) תערובת מרק מינסטרונה
5
מסננים את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
6
מורחים 1/2 כוס רוטב בשר ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
7
שכבה עם ארבע אטריות, מחצית מהרוטב הנותר ושליש מהגבינה. חזור על שכבות פעם אחת. משטחים עם שאר האטריות והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
8
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. לגלות; אופים 15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. אתה יכול לנסות את Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
צבע אדום אודם עז. תווים ברורים של תותים, פטל, תבלינים ווניל בולטים באף. היין רך ומתעטף על החך; האיזון הנכון בין חומציות וטאנינים מותיר טעם לוואי נעים ומתמשך בפה.תערובת: 80% סנג'ובזה, 15% מרלו, 5% קברנה סוביניון.