קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לזניה תירס ופובלנו 2

לזניה תירס ופובלנו 2
לזניה תירס ופובלאנו 2 עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.39 דולר למנה. גשו לסופר וקנו בצל, טימין, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. 79 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 52%. מתכונים דומים: לזניה תירס ופובלנו, לזניה תירס ופובלנו, ו לזניה תירס ופובלנו 2.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים שני שליש מהשום והתירס ומקפיצים למשך 5 דקות. מערבבים פנימה את השמנת. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 5 דקות לשילוב הטעמים. מכבים את האש ומניחים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
קרםקרם
תירסתירס
5
מעבירים לבלנדר ומתבלים בטימין ומעט מלח ופלפל, ומחית לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מוסיפים את השום הנותר ומבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
9
מערבבים פנימה את רצועות הפובלנו והקישואים ומבשלים 5 דקות לשילוב הטעמים. מתבלים במלח ופלפל. כבה את האש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קישואיםקישואים
פלפל Poblanoפלפל Poblano
10
מורחים כרבע מתערובת התירס על תחתית תבנית אפייה בגודל 11 על 8 אינץ'. מכסים בשכבה של 3 יריעות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מורחיםמורחים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מורחים רבע מתערובת הפובלאנו ורבע מהגבינה על הפסטה. חזור על השכבות שלוש פעמים נוספות. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
אופים עד שהפסטה מבושלת ונימוחה, בערך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר את נייר הכסף והגביר את טמפרטורת התנור לצלייה. צולים עד להזהבה ומבעבעת, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
14
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.