לזניה תירס ופובלאנו 2 עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.39 דולר למנה. גשו לסופר וקנו בצל, טימין, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. 79 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 52%. מתכונים דומים: לזניה תירס ופובלנו, לזניה תירס ופובלנו, ו לזניה תירס ופובלנו 2.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים שני שליש מהשום והתירס ומקפיצים למשך 5 דקות. מערבבים פנימה את השמנת. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 5 דקות לשילוב הטעמים. מכבים את האש ומניחים להתקרר מעט.