לחם בצל צרפתי
צריך לחם חינם חלבי? לחם בצל צרפתי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 62 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח, מים, תמהיל מרק בצל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, בצל לחם צרפתי, ו בצל לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להמיס שמרים במים חמים.
להוסיף 1/2 כוס קמח, 2 כפות סוכר ומלח; לנצח עד חלקה, על 1 דקה. לכסות ולתת לעלות במקום חם במשך 20 דקות.
בקערה קטנה, לשלב מים חמים, תערובת מרק, קיצור ונותר סוכר. מגניב עד 115°.
מוסיפים לתערובת שמרים עם 2 כוסות קמח; מערבבים במשך 1-2 דקות. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף הבצק למטה; לחלק לשלישים. צורה לתוך כיכרות לחם; מקום בשלושה משומן 8-in. אקס-4-אין. מחבתות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -30 דקות.
אופים ב 375° במשך 30 דקות או עד חום זהוב.
הסר מן המחבתות כדי להתקרר על מדפים חוט.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Larroque בורדו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק