לחם ג'בטה
לחם ג'בטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 102 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: לחם ג'בטה תוצרת בית {ולחם השום הכי טוב בעולם}, לחם שום ג'בטה, ו לחם ג'בטה מחיטה מלאה.
הוראות
מניחים מרכיבים לתוך המחבת של מכונת הלחם בסדר המוצע על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק והתחל.
הבצק יהיה דביק למדי ורטוב לאחר השלמת המחזור, להתנגד לפיתוי להוסיף עוד קמח.
מניחים בצק על לוח מקומח קלות, מכסים בקערה גדולה, ומניחים 15 דקות.
קמח קל או להשתמש ביריעות אפייה מצופה קלף. מחלקים ל 2 חתיכות, ויוצרים כל לתוך אליפסה 3x14 אינץ'.
מניחים כיכרות על יריעות מוכנות, משטח גומת חן, וקמח קל. כיסוי, ולתת לעלות במקום ללא טיוטה במשך כ 45 דקות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בצק גומות בפעם השנייה, ולאחר מכן למקם כיכרות בתנור, ממוקם על המדף האמצעי.
אופים במשך 25 עד 30 דקות. במהלך האפייה, שפריץ כיכרות עם מים כל 5 עד 10 דקות עבור קרום crispier.