קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

לחם ג'בטה

לחם ג'בטה
לחם ג'בטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 102 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: לחם ג'בטה תוצרת בית {ולחם השום הכי טוב בעולם}, לחם שום ג'בטה, ו לחם ג'בטה מחיטה מלאה.

הוראות

1
מניחים מרכיבים לתוך המחבת של מכונת הלחם בסדר המוצע על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק והתחל.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
מחבתמחבת
2
הבצק יהיה דביק למדי ורטוב לאחר השלמת המחזור, להתנגד לפיתוי להוסיף עוד קמח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מניחים בצק על לוח מקומח קלות, מכסים בקערה גדולה, ומניחים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
קמח קל או להשתמש ביריעות אפייה מצופה קלף. מחלקים ל 2 חתיכות, ויוצרים כל לתוך אליפסה 3x14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מניחים כיכרות על יריעות מוכנות, משטח גומת חן, וקמח קל. כיסוי, ולתת לעלות במקום ללא טיוטה במשך כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בצק גומות בפעם השנייה, ולאחר מכן למקם כיכרות בתנור, ממוקם על המדף האמצעי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים במשך 25 עד 30 דקות. במהלך האפייה, שפריץ כיכרות עם מים כל 5 עד 10 דקות עבור קרום crispier.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור