לחם דלעת עם פצפוצי שוקולד
לחם דלעת פצפוצי שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-32 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קינמון טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו לחם דלעת עם פצפוצי שוקולד, לחם שוקולד צ'יפס דלעת, ו לחם שוקולד צ'יפס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. גריז תחתון רק של שני 8x4 אינץ ' מחבתות עם התקצרות; קמח קל (או תחתית ספריי של מחבתות עם ספריי בישול; לא קמח).
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט עד מעורב; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 2 כוסות סוכר והחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 עד 2 דקות או עד שמנת.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה במים ודלעת במהירות נמוכה.
להוסיף תערובת קמח; לנצח על מהירות נמוכה על 1 דקה או עד לחלח. מערבבים ב 1 כוס שוקולד צ ' יפס.
פרושים באופן שווה במחבתות.
מפזרים צמרות עם הנותרים 2 כפות שוקולד צ ' יפס, פקאן ו 2 כפיות סוכר.
אופים 1 שעה 5 דקות עד 1 שעה 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.