לחם חום תוצרת בית
אם יש לכם מולסה, סוכר, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. נסו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם חיטה}, רוטב חום תוצרת בית, ו חום תוצרת בית ומגישים לחמניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו את ארבעת המרכיבים הראשונים. מגניב ל 110 -115 -. בקערה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים תערובת שיבולת שועל, סוכר חום, מולסה ו -3 כוסות קמח; מערבבים היטב. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים; מעצבים לכיכרות.
מניחים בשני משומנים 9 על 5 אינץ'. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30-45 דקות.
אופים 30-35 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.