קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות32
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חום תוצרת בית

לחם חום תוצרת בית
אם יש לכם מולסה, סוכר, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. נסו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם חיטה}, רוטב חום תוצרת בית, ו חום תוצרת בית ומגישים לחמניות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה שלבו את ארבעת המרכיבים הראשונים. מגניב ל 110 -115 -. בקערה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
מוסיפים תערובת שיבולת שועל, סוכר חום, מולסה ו -3 כוסות קמח; מערבבים היטב. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
הופכים למשטח מקומח ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים; מעצבים לכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
7
מניחים בשני משומנים 9 על 5 אינץ'. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
8
מחממים תנור ל 375 חום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
11
מברישים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה