קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות22
ציון בריאות3
מגזין

לחם לוצ'יה שוודי

לחם לוצ'יה שוודי
המתכון הלחם לוצ'יה השבדי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 254 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 22 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, מים, סוכר איכותי-על ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו לוסיה-לוסיה אורז מטוגן, מאפינס לוסיה, ו קפונטה לחג המולד של לוסיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השמרים בחלב החם בקערת ערבוב, ואז מוסיפים את הזעפרן וממשיכים לערבב עד שהתערובת הופכת לצהובה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
2
מוסיפים את החמאה המומסת. בקערת ערבוב נפרדת, לנפות יחד את הקמח והמלח, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר והצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
3
יוצקים את תערובת השמרים לתוך החומרים היבשים ומערבבים עד שהבצק מגיע נקי מקצה הקערה. ללוש את הבצק על הדלפק משוריין במשך 10 דקות, עד שהוא מבריק אבל לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שים את הבצק בחזרה בקערה ולתת לעלות במשך 1 1/2 שעות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
ללוש קלות את הבצק שוב על הדלפק מקומח. מחלקים ל-22 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
6
מגלגלים אותם לנקניקיות ואז מסלסלים את הקצוות כך שכל חתיכה מעוצבת כמו המספר שמונה. שים צימוק אחד באמצע כל מעגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מניחים את הלחמים על דפי אפייה מרופדים בנייר אפייה, מכסים במגבות כלים ומניחים לעלות שוב במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מברישים את הלחמים העולים עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד חום זהוב בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
בואו להתקרר על מתלה תיל. לאכול אותם כפי שהם, או להפיץ עם חמאה קרה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
12
מתוך ספר הבישול הסקנדינבי מאת טרינה האנמן. זכויות יוצרים בטקסט © 2008 by Trina Hahnemann; photography © 2008 by Lars Ranek. מהדורה זו יצאה לאור בשנת 2009 בהוצאת אנדרוז מקמייל בע " מ.