לחם סודה אירי עם דומדמניות וזרעי קימל
לחם סודה אירי עם דומדמניות וזרעי קימל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו לחם סודה חום עם דומדמניות וקראווי, לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי, ו לחם סודה אירי עם צימוקים וקראווי (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 8 1/2-by-4 1/2 אינץ מחבת כיכר עם 1 כף. חמאה מומסת.
לשטח את הבצק על משטח מקומח קלות, מפזרים שליש דומדמניות וזרעי קימל, ולשים. חזור עם דומדמניות שנותרו זרעי קימל עד שכולם ללוש לבצק. צורה לתוך כיכר, להעביר מחבת כיכר, לכסות במגבת מטבח נקייה ולאפשר לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 1/2 שעות.
מתלה מיקום באמצע תנור מחממים ל 191°.
מברשת בצק עם הנותרים חמאה מומסת, מפזרים מלח ואופים עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. תחתוך ותגיש.