קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות19
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם עשב צרפתי

לחם עשב צרפתי
לחם עשב צרפתי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם חומץ מזוקק, בצל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו -40 דקות. . , שהוא מוצק. נסו לחם עשב צרפתי + קמח המלך ארתור {בגידה}, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו חמאת יין עשב צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה לשלב את השמרים, סוכר, 1 כפית מלח ו 1 1/2 כוסות קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
במחבת רוטב לשלב את החלב, מים ו 1/4 כוס חמאה או מרגרינה עד 110 מעלות F (38 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים תערובת חלב וחומץ לתערובת הקמח ומתמזגים במהירות נמוכה של המיקסר עד לחלח. הכה במהירות בינונית במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח נוסף כדי ליצור בצק דביק. להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש הוספת 1/2 ל 1 כוס יותר קמח עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מניחים את הבצק בקערה משומנת ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
אגרוף למטה בצק להתגלגל לצורה מלבנית על 16x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
7
בסיר מחממים את הבצל, שום, 1/2 כפית מלח, פטרוזיליה ו 2 כפות חמאה או מרגרינה עד חמאה או מרגרינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מורחים על מלבן הבצק ומתחילים מהצד של 16 אינץ 'מגלגלים את הבצק בחוזקה כמו גליל ג' לי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
ג ' ליג ' לי
גלולגלול
9
מניחים את צד תפר הלחם על גבי גיליון עוגיות משומן ולתת לעלות עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אופים לחם עד חום זהוב על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מברשת לחם חם עם חמאה מומסת ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
לחםלחם