לחם עשב צרפתי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם חומץ מזוקק, בצל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו -40 דקות. . , שהוא מוצק. נסו לחם עשב צרפתי + קמח המלך ארתור {בגידה}, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו חמאת יין עשב צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה לשלב את השמרים, סוכר, 1 כפית מלח ו 1 1/2 כוסות קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
במחבת רוטב לשלב את החלב, מים ו 1/4 כוס חמאה או מרגרינה עד 110 מעלות F (38 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
מים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים תערובת חלב וחומץ לתערובת הקמח ומתמזגים במהירות נמוכה של המיקסר עד לחלח. הכה במהירות בינונית במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מערבבים 1 1/2 כוסות קמח נוסף כדי ליצור בצק דביק. להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש הוספת 1/2 ל 1 כוס יותר קמח עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
5
מניחים את הבצק בקערה משומנת ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
אגרוף למטה בצק להתגלגל לצורה מלבנית על 16x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
גלול
7
בסיר מחממים את הבצל, שום, 1/2 כפית מלח, פטרוזיליה ו 2 כפות חמאה או מרגרינה עד חמאה או מרגרינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פטרוזיליה
שום
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מורחים על מלבן הבצק ומתחילים מהצד של 16 אינץ 'מגלגלים את הבצק בחוזקה כמו גליל ג' לי.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
ג ' לי
גלול
9
מניחים את צד תפר הלחם על גבי גיליון עוגיות משומן ולתת לעלות עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
אופים לחם עד חום זהוב על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מברשת לחם חם עם חמאה מומסת ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.