לחם שמרים תפוחים לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לחם זה יש 243 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 9. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש תפוח טארט, מלח, ביצה וקמח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 22%, וזה די רע. סתיו תפוח שמרים לחם, סתיו תפוח שמרים לחם, ו תפוח קינמון מערבולת דלעת שמרים לחם דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
יוצקים חמאה ל-9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל חמאה. מסדרים פרוסות תפוחים בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
חמאה
תפוח
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מפזרים צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
4
בקערה שלבו שמרים, מים, סוכר, מלח ו -1 כוס קמח; מקציפים 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים ביצה, קיצור וקמח שנותר. מקציפים במשך 1 דקה. זרוק בצק על ידי כפיות מעל תפוחים. לכסות ולתת לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
תפוח
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
6
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 30-35 דקות או עד לסיום. הפוך מחבת על מגש הגשה.