קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שמרים תפוחים

לחם שמרים תפוחים
לחם שמרים תפוחים לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לחם זה יש 243 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 9. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש תפוח טארט, מלח, ביצה וקמח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 22%, וזה די רע. סתיו תפוח שמרים לחם, סתיו תפוח שמרים לחם, ו תפוח קינמון מערבולת דלעת שמרים לחם דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
יוצקים חמאה ל-9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל חמאה. מסדרים פרוסות תפוחים בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
4
בקערה שלבו שמרים, מים, סוכר, מלח ו -1 כוס קמח; מקציפים 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים ביצה, קיצור וקמח שנותר. מקציפים במשך 1 דקה. זרוק בצק על ידי כפיות מעל תפוחים. לכסות ולתת לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
תפוחתפוח
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
6
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 30-35 דקות או עד לסיום. הפוך מחבת על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת