קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות ביצה קלות

לחמניות ביצה קלות
לחמניות ביצה קלות יכולות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-20 ומחירו 57 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 156 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן צמחי, בקר טחון, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל סיני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 25%, המנה הזו די גרועה. נסו אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), סלט ביצים דל פחמימות קל ויום אחד חזרה לקטו, ו לחמניות תפוחי אדמה קלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים כף גדושה של תערובת בקר במרכז עטיפת אגרול אחת. (שמור את העטיפות שנותרו מכוסות במגבת נייר לחה עד שהן מוכנות לשימוש.) מקפלים בפינה התחתונה מעל מילוי. מקפלים הצדדים לכיוון מרכז מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
בקערה קטנה שלבו קמח ומספיק מים להכנת עיסה. הרטיבו את הפינה העליונה עם הדבק; מגלגלים היטב לאיטום. חזור. במחבת חשמלית מחממים 1 אינץ'. שמן כדי 375*. מטגנים לחמניות ביצה במשך 3-5 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)