קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

לחמניות מאודות סיניות פשוטות וטעימות

לחמניות מאודות סיניות פשוטות וטעימות
לחמניות מאודות סיניות פשוטות וטעימות עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה הביא לך את כולםמתכונים. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם שמרים, מים חמים, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו לחמניות חזיר מאודות סיניות (צ'אר סיו באו), ברווז מעושן עם לחמניות מאודות סיניות, ו לחמניות צמחוניות מאודות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את השמרים מעל 1 כוס מים חמים בקערה גדולה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות צלזיוס (40 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד 5 דקות עד שהשמרים מתרככים ומתחילים ליצור קצף קרמי.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
שלב את הקמח, הסוכר והסודה לשתייה בקערה קטנה. מערבבים מחצית מתערובת הקמח לתערובת השמרים עד שלא נותרו כתמים יבשים. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. כשהבצק נמשך, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
משמנים קלות קערה גדולה, ואז מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים בבד בהיר ומניחים לתפוח במקום חמים (80 עד 95 מעלות צלזיוס (27 עד 35 מעלות צלזיוס)) עד להכפלת נפחו, בערך 1 שעה. מחלקים את הבצק ל -6 חלקים שווים ויוצרים סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים א ספינת קיטור להכניס לסיר, ולמלא במים ממש מתחת לתחתית ספינת הקיטור. מכסים ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את הלחמניות, מתאוששים ומאדים למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מגישים חם.