לחמניות מרווה מחיטה מלאה
לחמניות מרווה מחיטה מלאה הוא לחם צמחוני לקטו אובו . מתאים ל-20 מנות. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, קמח, מרווה וקמח תירס. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 33% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ניוקי מחיטה מלאה עם רוטב מרווה דלעת ,רוטב מרווה וחמאה חומה עם פסטה מחיטה מלאה , וספגטי מחיטה מלאה עם שום זהוב, עגבניות ומרווה .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 1 כוס קמח, סוכר חום, שמרים, מרווה ומלח. בסיר קטן מחממים חלב וחמאה ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב.
מוסיפים קמח מלא ו-1/2 כוס קמח תירס; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח לכל מטרה שנותר כדי ליצור בצק יציב.
הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בספריי בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מצפים שני ניירות אפייה בספריי בישול ומפזרים את יתרת קמח התירס; לְהַפְרִישׁ. מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק ל-20 חלקים. מעצבים כל חלק לגליל.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה מוכנים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 14-16 דקות או עד להזהבה.