לימון ורבנה גרניטה
לימון ורבנה Granita עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבעולי לימון ורבנה, כפיות קינוח קרם פרש, גלגלית סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו Honeydew Granita עם לימון Verbenan וסיד, לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, ו עוגת גבינה עם לימון ורבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מגש מתכת קטן לתוך המקפיא כדי להירגע.
שים את ורבנה לימון, גרידת לימון, וסוכר לתוך המים הרותחים ולאפשר להחדיר במשך 10 דקות.
הוסף את קוביות הקרח שלך כדי להביא את הטמפרטורה למטה ולאחר מכן מסננת את הנוזל לתוך מגש מתכת קר (לשמור על גרידת לימון ורבנה מאוחר יותר) ומניח במקפיא במשך כ 2 שעות. מחית עם מזלג, מגרד את הקרח, ואז להקפיא במשך 2 שעות נוספות.
כדי להכין את קומפוט תפוח, לשים 2 כפות של סוכר למחבת קטנה וחום על חום בינוני עד שהוא סירופי צבע קרמל קל. דק קוצצים את גרידת לימון שמורות ורבנה לימון ולהוסיף לקרמל עם תפוח ומיץ לימון.
מערבבים ומבשלים במשך כמה דקות.
כדי לשרת, כפית קטנה לתוך 4 כוסות שוט קטנות, ואז כפית של קרם פרש, ולבסוף העליון עם granita ו sprig קטן של לימון verbena.