לימונצ'לו פטל לצוף
לימונצ'לו פטל לצוף יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 2642 קלוריות. מתכון זה משמש 2. אם יש לכם טוויסט קליפת לימון, מים, סורבה פטל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו לימונצ'לו לצוף עוגות, קוקטייל לימונצ'לו פטל, ו פטל לימונצ'לו פרוסקו (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים 2 כוסות עם 1 כדור סורבה ו 1 כדור גלידת וניל כל אחת.
יוצקים 3 אונקיות של לימונצ ' לו לתוך כל כוס ומעל עם כ 3 אונקיות של מים מוגזים כדי ליצור לצוף שלך.
שוטפים היטב את הלימונים. בעזרת קולפן, הסירו את הקליפות והקפידו לא להכניס אף אחד מ "פית" הלימון הלבן לקליפות שלכם, אחרת זה יוסיף מרירות ללימונצ ' לו שלכם.
מניחים קליפות לצנצנת גדולה בפה רחב עם כל הוודקה. חותם בחוזקה.
מניחים את הצנצנת במקום קריר ויבש למשך 2 עד 3 שבועות. לנער את הצנצנת כדי לערבב הכל כל יום בערך. תוכלו להבחין בצבע הנוזל המשתנה לצהוב כאשר הקליפות מאבדות את צבען.
לאחר שבוע 1, להמיס את הסוכר לחלוטין עם המים על ידי חימום אותו על התנור בסיר גדול.
תנו לסירופ פשוט להתקרר לטמפרטורת החדר. מסננים את קליפות הלימון מהאלכוהול וזורקים.
מערבבים את האלכוהול עם הסירופ הפשוט. בשלב זה תוכלו להגיש אותו מיד או לשפוך את האלכוהול לבקבוק עם הסירופ הפשוט ולהכניס למקפיא לצינון. ברגע שהוא צונן הוא הופך להיות סמיך וסירופי.