קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות76
מגזין

לינגוויני עם רוטב פירות ים

לינגוויני עם רוטב פירות ים
לינגוויני עם רוטב פירות ים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם טבעות, דיונון תינוק, זין-מקורצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו לינגוויני עם רוטב פירות ים, לינגוויני פירות ים, ו לינגוויני פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית את עגבניות השזיף האיטלקיות במעבד מזון או בבלנדר. מסננים אותם דרך מסננת בסדר להגדיר על קערה גדולה; להשליך את זרעי עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בתוך תבשיל גדול עשוי ברזל יצוק אמייל, מחממים את שמן זית כתית מעולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
3
מוסיפים את השום המרוסק ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את עגבניות מחית, מיץ צדפות, טימין, בזיליקום וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד שהוא מופחת בשליש, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הדיונון ומבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
6
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועותשקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים את הפסטה היטב ומחזירים אותה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את המולים ואת התרנגולים לרוטב העגבניות, מכסים ומבשלים את הרוטב על חום גבוה בינוני עד שרוב הקונכיות נפתחו, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
צדפותצדפות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם ורודים ומוצקים, בערך 2 דקות יותר. השליכו כל מולים או צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
10
יוצקים את רוטב עגבניות ופירות ים על הפסטה המבושלת וזורקים על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מעבירים את הפסטה והרוטב לקערה גדולה מחוממת, מפזרים פלפל אדום כתוש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
הפוך קדימה: רוטב עגבניות פירות ים ניתן להכין דרך שלב 2 ומקורר בין לילה. להביא לרתיחה לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
המלצת יין: לבן בהיר, בהיר עם חומציות חדה יצביע על רכיכה ורמז פלפל אדום בצלחת זו. נסה Gavi כגון Coppo La Rocca 1999 או תווית לבנה לה Scolca 1999 מעולה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
רכיכהרכיכה
GaviGavi
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)