לינגוויני עם רוטב פירות ים
לינגוויני עם רוטב פירות ים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם טבעות, דיונון תינוק, זין-מקורצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו לינגוויני עם רוטב פירות ים, לינגוויני פירות ים, ו לינגוויני פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מחית את עגבניות השזיף האיטלקיות במעבד מזון או בבלנדר. מסננים אותם דרך מסננת בסדר להגדיר על קערה גדולה; להשליך את זרעי עגבניות.
בתוך תבשיל גדול עשוי ברזל יצוק אמייל, מחממים את שמן זית כתית מעולה עד מנצנץ.
מוסיפים את השום המרוסק ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את עגבניות מחית, מיץ צדפות, טימין, בזיליקום וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד שהוא מופחת בשליש, כ 45 דקות.
מוסיפים את הדיונון ומבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד, כ 45 דקות יותר.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה היטב ומחזירים אותה לסיר.
מוסיפים את המולים ואת התרנגולים לרוטב העגבניות, מכסים ומבשלים את הרוטב על חום גבוה בינוני עד שרוב הקונכיות נפתחו, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם ורודים ומוצקים, בערך 2 דקות יותר. השליכו כל מולים או צדפות שלא נפתחו.
יוצקים את רוטב עגבניות ופירות ים על הפסטה המבושלת וזורקים על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מעבירים את הפסטה והרוטב לקערה גדולה מחוממת, מפזרים פלפל אדום כתוש ומגישים.
הפוך קדימה: רוטב עגבניות פירות ים ניתן להכין דרך שלב 2 ומקורר בין לילה. להביא לרתיחה לפני שתמשיך.
המלצת יין: לבן בהיר, בהיר עם חומציות חדה יצביע על רכיכה ורמז פלפל אדום בצלחת זו. נסה Gavi כגון Coppo La Rocca 1999 או תווית לבנה לה Scolca 1999 מעולה.