לנין וליים ג'ין וטוניק סורבטו
לנין, ג'ין לימון וטוניק סורבטו עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מי טוניק, מים, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טוניק לימון ואנרגיית ליים, אשכוליות-Lemongrass - Lime Infused Gin וקוקטייל ג'ין וטוניק, ו סורבטו שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את המים לסיר ומוסיפים את הסוכר.
מניחים על אש נמוכה ומביאים לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות, עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום ולתת להתבשל במשך 5 דקות, ממשיך לטאטא עד הנוזל הופך סירופ.
יוצקים את הסירופ לקערה חסינת חום ומניחים בצד כ -30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מקורר לטמפרטורת החדר. לקבלת קירור מהיר יותר, למלא כיור באמצע הדרך עם מים קרים וקרח ומניחים את קערת התערובת בו במשך 20 דקות.
יוצקים את מי הטוניק לקערה, מוסיפים את סירופ הסוכר, ואז מכסים ומקררים, באופן אידיאלי בין לילה, עד מקורר היטב (לפחות 4°).
מוסיפים את הג ' ין, מיץ לימון ומיץ לימון לתערובת הצוננת, ואז שופכים לתוך מכונת גלידה ומחבצים על פי הוראות היצרן.
כאשר התיבוץ הושלם, להשתמש בכפית או מרית כדי לגרד את סורבטו לתוך מיכל חסין מקפיא עם מכסה. להקפיא עד שהוא מגיע מרקם הסקופ הנכון (לפחות 2-3 שעות).
לקשט כל חלק עם פרוסות סיד לשרת.
"אתה לא יכול להביס אומה שנהנית מגלידה במינוס 40 מעלות.- וינסטון צ ' רצ ' יל, בטיול לרוסיה
זה sorbetto מריר יש הערות בוטניות רכות הוא דלק מוזרק עם אלכוהול מספיק עבור בעיטה בבולשביקים.
Reprinted with permission from The Icecreamists by Matt O ' Connor, Mitchell Beazley © 2013, photos by Anders Schonnemann.