המתכון המזרח הודי ירקות מאפים סמוסה יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 50 דקות. מתאים ל-12 מנות. מתאבן זה יש 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, כמון טחון, אבקת קארי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל סמוסה הודי, סמוסה הודית קלה, ו הודי בסגנון Samosa Potpie (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לרבעים ומבשלים עד במכרז במים מלוחים רותחים בעדינות; לנקז; תפוחי אדמה מחית בצפיפות בקערה גדולה; להוסיף 1 כוס בצל קצוץ דק, 3/4 כוס אפונה קפואה מופשר, 2 קוביות seeded anaheim chilies, 2 כפות טחון כוסברה טריה ו 2 כפות טחון מנטה טרי.טוסט 1/2 כפית זרעי כמון במחבת מעל חום בינוני, עד זרעים להיות ארומטי ופופ קל; להוסיף את שאר החומרים בקערה גדולה; לטאטא יחד את התבלינים הנותרים בכוס או קערה קטנה יותר: 2 כפות מיץ לימון טרי או 2 כפות מיץ לימון, 1 כף שמן זית, 2 כפות כוסברה הקרקע, 1/2 כפיות אבקת ג ' ינג ' ר קארי, 1 כפית כמון הקרקע, 1 כפית מיץ שום-להדביק (או 1/2 כפית כל) ו 1/4 כפית מלח ים; תערובת של מלח; תערובת של 1/4 כפית מלח; עד התערובת משולבת היטב.מדוד את כל מרכיבי המאפה הביתיים הקלים לקערה גדולה של מעבד מזון; מעבד רכיבים למשך דקה או עד שהבצק יוצר לכדור.מניחים את הבצק על משטח חלק ונקי מפוזר בקמח; מתגלגלים לתוך גיליון בצק בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'; מפזרים קמח כדי למנוע את דבק הסיכה במידת הצורך.חותכים את גיליון הבצק לעיגולים על ידי לחיצה על כוס שתייה גדולה מעל הבצק, מתגלגלים מחדש שאריות במידת הצורך; חזור על התהליך עד שכל הבצק משמש.מניחים מתלה תנור למרכז המיקום; מחממים תנור ל 204°. SPOON על 1 כף סמוסה ירקות מילוי על חצי אחד של כל מעגל מאפה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' (להוסיף רק מספיק מילוי ללא overstuffing); לקפל כל מעגל מאפה על חצי כדי ליצור מחזור; לחץ על קצה עגול של תהפוכות בעדינות עם מזלג (אם יש לך שאריות מילוי, אתה יכול לשמש סלט תפוחי אדמה הודי טעים מאוחר יותר!).להרים את הפיתולים עם מרית מתכת; לסדר על גיליון עוגיות משומן; מברשת עם שמן זית.אופים turnovers 15-20 דקות, או עד חום זהוב.מגישים עם צ 'אטני אפור גדול או צ' אטני מנטה וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ר
כוסברה טחונהname
כוסברה טרייה
מלח ים משובח
בצל לבן, חתוך לקוביות
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מנטה צ ' אטני
סלט תפוחי אדמה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 שאלוט, מגורר או טחון
מנטה טרייה
1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
למריחה על טוסט אם רוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ז ' ול טיילור גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.