קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי

מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי
לבשל את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף מנטה טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פסטה ברוטב עגבניות טרי ללא בישול, אין לבשל רוטב עגבניות טרי עם פסטה, ו לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את רוטב העגבניות, לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל, שום, 1/2 כפית מלח, וקמצוץ קטן של פלפל שחור. לבשל, מכוסה, עד הירקות רכים מאוד, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
יוצקים את העגבניות והנוזל שלהם. המשך להתבשל עד שהרוטב מתעבה והשמן מפריד ועולה אל פני השטח של הרוטב, כ -25 דקות. הפעל את הרוטב דרך טחנת מזון מצויד בדיסק הגדול; העונה עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
כדי להפוך את הפסטה, להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה. לבשל את הפסטה עד מאוד אל דנטה (להסיר אותו על 2 דקות לפני אל דנטה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים את הפסטה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
חותכים את sopressata לאלות על 2 אינץ 'ארוך ו 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
7
במחבת גדולה וישרה, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הסופרסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנקניק הוא זהב קל שניתנו חלק השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
9
יוצקים את רוטב העגבניות ופלפל סיציליאני או פתיתי פלפל אדום. מבשלים מעל חום גבוה עד שהרוטב נראה יבש והופך זהב סביב הקצוות, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים במים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
11
תוסיף את הפסטה. להחזיר את המחבת לחום ולבשל, לזרוק מדי פעם, עד שהרוטב מפחית ומתהדק סביב הפסטה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מחלקים את הפסטה בין צלחות הגשה בודדות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
טפטוף כל צלחת עם שמן זית, מפזרים מנטה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)