מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי
לבשל את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף מנטה טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פסטה ברוטב עגבניות טרי ללא בישול, אין לבשל רוטב עגבניות טרי עם פסטה, ו לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את רוטב העגבניות, לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל, שום, 1/2 כפית מלח, וקמצוץ קטן של פלפל שחור. לבשל, מכוסה, עד הירקות רכים מאוד, 5 עד 7 דקות.
יוצקים את העגבניות והנוזל שלהם. המשך להתבשל עד שהרוטב מתעבה והשמן מפריד ועולה אל פני השטח של הרוטב, כ -25 דקות. הפעל את הרוטב דרך טחנת מזון מצויד בדיסק הגדול; העונה עם מלח ופלפל נוספים.
כדי להפוך את הפסטה, להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה. לבשל את הפסטה עד מאוד אל דנטה (להסיר אותו על 2 דקות לפני אל דנטה).
חותכים את sopressata לאלות על 2 אינץ 'ארוך ו 1/4 אינץ' עבה.
במחבת גדולה וישרה, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הסופרסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנקניק הוא זהב קל שניתנו חלק השומן שלה.
יוצקים את רוטב העגבניות ופלפל סיציליאני או פתיתי פלפל אדום. מבשלים מעל חום גבוה עד שהרוטב נראה יבש והופך זהב סביב הקצוות, כ 8 דקות.
הסר את הרוטב מהחום ומערבבים במים 1/4 כוס.
תוסיף את הפסטה. להחזיר את המחבת לחום ולבשל, לזרוק מדי פעם, עד שהרוטב מפחית ומתהדק סביב הפסטה, 2 עד 3 דקות.
מחלקים את הפסטה בין צלחות הגשה בודדות.
טפטוף כל צלחת עם שמן זית, מפזרים מנטה, ומגישים.