מולים של פאטי לה מרינייר
אם יש לכם בצל ירוק, עגבניות רומא, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. מתכונים דומים: מולים של פאטי לה מרינייר, מולים A La Mariniere (מולים מאודים), ו מולים מרינייר.
הוראות
מניחים מולים בקערה גדולה עם מים קרים כדי לכסות.
תן להם להשרות במשך כ 20 דקות כדי להסיר כל לכלוך או חול.
מחממים שמן זית בעציץ גדול מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף שום, ו לטגן לרגע אחד, אבל לא חום.
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ועגבניות ומבשלים עד שכמעט רך.
יוצקים את היין הלבן, ומערבבים את הפטרוזיליה והחמאה. מביאים לרתיחה, ומאפשרים לרתיחה עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את המולים לסיר, מכסים ומאפשרים לבשל עד שהקונכיות נפתחות, כ -10 דקות.
להעביר את המולים והרוטב לקערה גדולה, להשליך כל פגזים שלא נפתחו. בתיאבון!
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.