קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

מולים של פאטי לה מרינייר

מולים של פאטי לה מרינייר
אם יש לכם בצל ירוק, עגבניות רומא, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. מתכונים דומים: מולים של פאטי לה מרינייר, מולים A La Mariniere (מולים מאודים), ו מולים מרינייר.

הוראות

1
מניחים מולים בקערה גדולה עם מים קרים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תן להם להשרות במשך כ 20 דקות כדי להסיר כל לכלוך או חול.
3
מחממים שמן זית בעציץ גדול מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
להוסיף שום, ו לטגן לרגע אחד, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ועגבניות ומבשלים עד שכמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
יוצקים את היין הלבן, ומערבבים את הפטרוזיליה והחמאה. מביאים לרתיחה, ומאפשרים לרתיחה עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
מוסיפים את המולים לסיר, מכסים ומאפשרים לבשל עד שהקונכיות נפתחות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
להעביר את המולים והרוטב לקערה גדולה, להשליך כל פגזים שלא נפתחו. בתיאבון!
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.