קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות89
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מונגו גויסאדו (מרק שעועית מונג)

מונגו גויסאדו (מרק שעועית מונג)
מונגו גויסאדו (מרק שעועית מונג) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.93 דולר למנה. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם סרטנים, שעועית מונג, עלי תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 160 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. נסו טוג גויסאדו עם לכון קוואלי (נבטי שעועית מונג מערבבים עם חזיר צלוי פריך), מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, ו מרק שעועית אדוקי מונג (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו את שעועית המונג והמים לרתיחה בסיר; מבשלים ברתיחה עד שהשעועית רכה, בערך 40 דקות. מועכים את השעועית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם על אש בינונית עד לריכוך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את החזיר; מתבלים במלח ופלפל. ממשיכים לבשל את התערובת עוד 3 דקות. מערבבים בעדינות את הסרטנים לתערובת; מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
מוסיפים את העגבניות; מבשלים עוד 3 דקות. מנמיכים את האש ויוצקים את מרק העוף על התערובת; אפשר לתערובת להתבשל במרק למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מוסיפים את השעועית המעוכה למרק; מערבבים היטב. מבשלים עוד 5 דקות, תוך ערבוב תדיר כדי למנוע מהתערובת להידבק לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים עוד מרק עוף או מים אם המרק סמיך מדי. מערבבים את עלי התרד למרק ומבשלים 2 דקות נוספות לפני ההגשה חמה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)