מונגו גויסאדו (מרק שעועית מונג)
מונגו גויסאדו (מרק שעועית מונג) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.93 דולר למנה. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם סרטנים, שעועית מונג, עלי תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 160 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. נסו טוג גויסאדו עם לכון קוואלי (נבטי שעועית מונג מערבבים עם חזיר צלוי פריך), מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, ו מרק שעועית אדוקי מונג (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו את שעועית המונג והמים לרתיחה בסיר; מבשלים ברתיחה עד שהשעועית רכה, בערך 40 דקות. מועכים את השעועית; מניחים בצד.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם על אש בינונית עד לריכוך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את החזיר; מתבלים במלח ופלפל. ממשיכים לבשל את התערובת עוד 3 דקות. מערבבים בעדינות את הסרטנים לתערובת; מבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות; מבשלים עוד 3 דקות. מנמיכים את האש ויוצקים את מרק העוף על התערובת; אפשר לתערובת להתבשל במרק למשך 5 דקות.
מוסיפים את השעועית המעוכה למרק; מערבבים היטב. מבשלים עוד 5 דקות, תוך ערבוב תדיר כדי למנוע מהתערובת להידבק לתחתית הסיר.
מוסיפים עוד מרק עוף או מים אם המרק סמיך מדי. מערבבים את עלי התרד למרק ומבשלים 2 דקות נוספות לפני ההגשה חמה.