מוקה-קינוח גלידת פאדג
מתכון זה מכין 15 מנות עם 652 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו וזורה, ציפוי גלידת פאדג, ציפוי קצפת קרטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קינוח גלידת קרמל-מוצ'אן, עוגת בונדט מוקה פאדג'עם זיגוג פאדג' מוקה, ו דולצ'ה דה לצ' ה-קינוח גלידת מוחן עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על התחתית ו -1 פנימה. במעלה הצדדים של 13 אינץ'. איקס 9-ב. צלחת. להקפיא במשך שעה 1 או עד המשרד.
מורחים ציפוי פאדג ' חם באופן שווה על קרום; להקפיא למשך 30 דקות.
שכבה עם גלידה ותוספת מוקצפת. מכסים ומקפיאים למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מקשטים בתלתלי שוקולד או מפזרים אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.