מטבל ארטישוק-סרטן חם דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתאבן זה יש 391 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם לבבות ארטישוק, מרתיחים סרטן תיבול, ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מטבל סרטן ארטישוק, מטבל עוף חם נאשוויל, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק.
הוראות
1
Preheat oven to 400 degrees F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
In a medium bowl, combine crab cake mixture, artichoke hearts, spinach, sour cream, parsley, seasoning, and 1/4 cup of the Parmesan.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
שמנת חמוצה
תיבול
פרמזן
פטרוזיליה
תרד
סרטן
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
Mix well.
4
Transfer mixture to a shallow baking dish and top with remaining parmesan cheese.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
Bake 10 to 12 minutes, until dip is hot and cheese is golden.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
Serve dip with pita wedges and vegetables on the side (or crackers!).
מרכיבים שתצטרך
ירק
קרקרים
פיתה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
In a large bowl, combine crabmeat, sour cream, oats, bread crumbs, Dijon mustard, crab boil seasoning, oregano, and black pepper. Gently mix ingredients together, being careful not to break up crabmeat.