קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

מטבל סרטנים ושרימפס

מטבל סרטנים ושרימפס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד 'אובר, אז נסו לטבול סרטנים ושרימפס. מתכון זה מכין 6 מנות עם 191 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בשר סרטנים, שרימפס, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו מטבל סרטן ארטישוק, צריף סרטנים שרימפס קוקוס-זו דרך מרעננת להכין שרימפס, אל תחמיצו את זה לטעם טרופי נפלא, ו מטבל סרטנים ושרימפס חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את גבינת השמנת והמיונז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיונזמיונז
2
מוסיפים את הבצל הירוק, הסרטנים והשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שרימפסשרימפס
סרטןסרטן
3
מניחים בכלי מכוסה ומצננים למשך הלילה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.