זקוקים ל-pescatarian hor d'oeuvre? מטבל שרימפס גבינתי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 310 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-23 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם מיונז, קרקרים, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל צ'יזי שרימפס ותרד, מטבל צ'יזי שרימפס ותירס גבינתי ומטבל צ'יפוטלה שרימפס ותירס גבינתי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
במחבת בינונית ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הפלפל האדום ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את השרימפס והבצל הירוק ומבשלים עד שהשרימפס ורוד ומוצק, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, הגבינות והמיונז.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מוסיפים את המלח והפלפל, לפי הטעם. שפכו את התערובת לתוך תבנית אפייה של 2 ליטר.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.