מיומן, לחמניות קינמון נורווגיות
מיומנות המתכון , לחמניות קינמון נורווגיות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 200 אוהדים. אם יש לך קינמון, שמרים מיידיים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Skillingsboller / לחמניות קינמון נורווגיות, Skolebrød ~ נורווגית "לחמניות בית הספר", ו Skillingsbollar-לחמניות קינמון וסוכר נורבגי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 חמאה מקל בסיר על אש נמוכה.
מוסיפים את החלב והחום עד פושרים.
הסר מהחום. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר הל ומערבבים עד מומס.
בקערה גדולה או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק, לשלב קמח, מלח, ושמרים מיידיים עד הומוגנית.
להוסיף נוזל ללוש עד צורות בצק דביק. כדי ללוש ביד, להפוך את הבצק על הדלפק מקומח קלות ללוש עד חלקה ולא דביק מדי, על 10 דקות, לאבק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק. ללוש במערבל לעמוד, ללוש על מהירות נמוכה בינונית עד הבצק הוא חלק וגמיש. זה צריך למשוך מן הצדדים של המיקסר, אבל רק בקושי מקל לתחתית. אם לא, להוסיף כמויות קטנות של קמח ולאפשר להם להיות משולב באופן מלא עד המרקם הנכון מושגת.
מניחים כדור בצק בקערה גדולה ומכסים במגבת נקייה. השאר קערה במקום חם עד עלה לגודל כפול, כ -30 דקות.
בינתיים, לשלב מקל שנותר של חמאה, קינמון, ונותר 1/2 כוס סוכר בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים עד חמאה הוא פשוט נמס, ואז מאפשרים להתקרר בעוד הבצק מסיים עולה.
מחלקים בצק לשני כדורים שווים.
עם מערוך, לגלגל כדור אחד לתוך ריבוע כ 14 אינץ 'לצד ו 1/2 אינץ' עבה.
מגלגלים את הבצק הרחק ממך לתוך בול עץ הדוק ומניחים את צד התפר על קרש חיתוך. השתמש בסכין שף חד כדי לחתוך אותו לגלילי 1 אינץ', תוך שימוש בתנועת ניסור עדינה.
העברת לחמניות לתבנית אפייה עטופה בנייר קלף, ריווח אותם על 1/2 אינץ ' זה מזה.
חזור על שלבים 6 ו -7 עם כדור בצק שנותר, באמצעות תבנית אפייה נוספת (או, אם לא אכפת לך לחמניות שלך דבק יחד, אתה יכול להתאים את כולם לתוך תבנית אפייה אחת). מכסים לחמניות עם ניילון לעטוף ולאפשר לעלות במקרר במשך 10 עד 12 שעות.
כאשר מוכן לאפות, להסיר מחבתות מהמקרר ולמקם על הדלפק בעוד התנור מתחמם ל 232°. להתאים מדפי תנור לאמצע העליון והתחתון באמצע המיקום.
מפזרים סוכר פנינה או סוכר מגורען על הלחמניות בדיוק כפי שאתה לוקח אותם מהתנור. החום מהלחמניות יגרום למקל הסוכר, אבל לא להמס.) לאפשר מגניב 5 דקות, ומגישים.