קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

מיומן, לחמניות קינמון נורווגיות

מיומן, לחמניות קינמון נורווגיות
מיומנות המתכון , לחמניות קינמון נורווגיות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 200 אוהדים. אם יש לך קינמון, שמרים מיידיים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Skillingsboller / לחמניות קינמון נורווגיות, Skolebrød ~ נורווגית "לחמניות בית הספר", ו Skillingsbollar-לחמניות קינמון וסוכר נורבגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 חמאה מקל בסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את החלב והחום עד פושרים.
מרכיבים שתצטרך
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
3
הסר מהחום. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר הל ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
בקערה גדולה או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק, לשלב קמח, מלח, ושמרים מיידיים עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
שמרים מיידייםשמרים מיידיים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להוסיף נוזל ללוש עד צורות בצק דביק. כדי ללוש ביד, להפוך את הבצק על הדלפק מקומח קלות ללוש עד חלקה ולא דביק מדי, על 10 דקות, לאבק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק. ללוש במערבל לעמוד, ללוש על מהירות נמוכה בינונית עד הבצק הוא חלק וגמיש. זה צריך למשוך מן הצדדים של המיקסר, אבל רק בקושי מקל לתחתית. אם לא, להוסיף כמויות קטנות של קמח ולאפשר להם להיות משולב באופן מלא עד המרקם הנכון מושגת.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
6
מניחים כדור בצק בקערה גדולה ומכסים במגבת נקייה. השאר קערה במקום חם עד עלה לגודל כפול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בינתיים, לשלב מקל שנותר של חמאה, קינמון, ונותר 1/2 כוס סוכר בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים עד חמאה הוא פשוט נמס, ואז מאפשרים להתקרר בעוד הבצק מסיים עולה.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מחלקים בצק לשני כדורים שווים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
9
עם מערוך, לגלגל כדור אחד לתוך ריבוע כ 14 אינץ 'לצד ו 1/2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
1
מפזרים על צימוקים.)
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2
מגלגלים את הבצק הרחק ממך לתוך בול עץ הדוק ומניחים את צד התפר על קרש חיתוך. השתמש בסכין שף חד כדי לחתוך אותו לגלילי 1 אינץ', תוך שימוש בתנועת ניסור עדינה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
3
העברת לחמניות לתבנית אפייה עטופה בנייר קלף, ריווח אותם על 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
חזור על שלבים 6 ו -7 עם כדור בצק שנותר, באמצעות תבנית אפייה נוספת (או, אם לא אכפת לך לחמניות שלך דבק יחד, אתה יכול להתאים את כולם לתוך תבנית אפייה אחת). מכסים לחמניות עם ניילון לעטוף ולאפשר לעלות במקרר במשך 10 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
5
כאשר מוכן לאפות, להסיר מחבתות מהמקרר ולמקם על הדלפק בעוד התנור מתחמם ל 232°. להתאים מדפי תנור לאמצע העליון והתחתון באמצע המיקום.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מפזרים סוכר פנינה או סוכר מגורען על הלחמניות בדיוק כפי שאתה לוקח אותם מהתנור. החום מהלחמניות יגרום למקל הסוכר, אבל לא להמס.) לאפשר מגניב 5 דקות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
סוכר פנינהסוכר פנינה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור