קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

מיונייר יחיד עם רוטב חמאה חום בלסמי

מיונייר יחיד עם רוטב חמאה חום בלסמי
אם יש לכם לימון, מלח ופלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מיונייר יחיד עם רוטב חמאה חום בלסמי, מיונייר יחיד עם רוטב צלפים חמאה שחום, ו פילה סוליה עם רוטב ורד חמאה חום.

הוראות

1
משרים פילה בחלב למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
2
מוציאים מחלב ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
3
מתבלים פילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מחממים 1 כף שמן על אש בינונית בכל אחת מ -2 מחבתות גדולות עד שהן חמות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
מכניסים קמח לתוך צלחת רדודה ומתבלים במלח ופלפל. מחפרים פילה בקמח, מנערים עודפי קמח. טובלים את הפילה בחזרה לתוך החלב ואז שוב לתוך הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
6
מניחים פילה בתבניות מוקפצות ומבשלים על אש בינונית במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, עד להזהבה ופריכה.
7
מעבירים פילה ממחבתות לפלטה, מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
8
נגבו את המחבת והוסיפו את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
10
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
11
יוצקים רוטב על דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
12
מקשטים בפרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסול. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר עם 4.3 מתוך דירוג כוכבים 5 נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט קסלר היומי אוגוסט טרוקן פינו נואר
אוגוסט פינו נואר היומי נפתח בניחוח עדין של דובדבן שחור ואוכמניות, יחד עם הארומה הטעימה של קסיס ופלפל אדום. בפה הוא מציג את עצמו טרי ופירותי עם מתח על החיך ואורך עדין. זהו ביטוי אלגנטי של ריינגאו פינו נואר.