מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 10%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טורט ריבס מיושן, ישן נושן לינצר טורטה, ו צ'רי טורט.
הוראות
1
שלב פירורי קרקר וחמאה; לחץ על החלק התחתון של 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים, החומץ והווניל במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדרים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים מרנג באופן שווה על קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 10 דקות או עד להזהבה. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מורחים מילוי פאי על מרנג. למעלה עם קצפת. מקררים לפחות 2 שעות.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "