מאפינס מיני קישואים עם זיגוג כתום-מייפל לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-36 מנות. ארוחת בוקר זו מכילה 97 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קמח, מיץ תפוזים, סודה לשתייה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 18% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מיני מאפינס תפוזים עם זיגוג סוכר חום , מיני מאפינס קישואים שקדים מתוקים מייפל ומאפינס פקאן מייפל עם זיגוג מייפל (דל פחמימות) .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
למאפינס: מחממים תנור ל-325 מעלות F. מכינים תבנית מיני מאפינס עם ספינות נייר. בקערת ערבוב גדולה, הוסיפו את הקמח לכל מטרה, קמח חיטה מלא, נבט חיטה, סוכר חום, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון ו-1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
1 כוס שמנת כבדה להקצפה, מוקצפת, מחולקת
נבט חיטה
3/4 כוס חלב קר 2%
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס מיני
2/3 כוס חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
יכול רוטב חמוציות ג'לי, חתוך לפרוסות
3
מקציפים היטב לאיחוד, מוודאים שאין גושים בתערובת. בקערה נפרדת מוסיפים את הקישואים, הביצים, החלב, רסק התפוחים, שמן הקנולה והוניל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, קלופים וגרוסים
8 פרוסות לחם לבן (או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
קישואים
1 1/4 כוסות Fisher® דבש קלויים בוטנים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגה
1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת
4
טורפים היטב לאיחוד, מוודאים שהביצים נטמעות כמו שצריך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגה
5
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ומערבבים רק עד שהם מתאחדים, שימו לב לא לערבב יתר על המידה.
6
מניחים את הבלילה בתבניות המאפינס המוכנות, ממלאים אותן עד קצה התוחם, כ-1 כף.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
7
מכניסים לתנור ואופים עד שקיסם הננעץ באמצע מאפין יוצא נקי, כ-15 דקות. לזיגוג: בינתיים מערבבים בקערה קטנה את גבינת השמנת, גרידת התפוז, מיץ התפוזים וסירופ המייפל.
מוציאים את המאפינס מהתנור ומצננים על רשת למשך 15 דקות. כשמוכנים לזגג את המאפינס, טובלים את החלק העליון שלהם, 1 על 1, לתוך הזיגוג, הופכים את המאפינס בעיגול כדי לצפות את החלק העליון בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ימי צהוב, כתום וחום
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
יכול רוטב חמוציות ג'לי, חתוך לפרוסות
9
מגישים, או מאחסנים בכלי אטום עד שבוע. לחלופין, לפני הזיגוג, מקפיאים עד חודש.