מיקרוגל מוצ'י
תמיד כיף שיש עוד מתכון יפני טעים, אז תנו הזדמנות ל מיקרוגל מוצ'י. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה 19 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 520 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם סוכר, חומץ מזוקק, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. . וזה די גרוע. נסו מיקרוגל בסאן לאדו-מיקרוגל הודי מתוק S-קל דיוואלי ממתקים, סאקורה מוצ'י, ו Daifuku Mochi (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב יחד את mochiko, 1 כוס סוכר, ומים עד מעורבב היטב.
מערבבים את 2 טיפות חומץ כדי לרכך.
יוצקים לתוך צלחת בטוחה במיקרוגל, ומכסים באופן רופף עם פלסטיק. מיקרוגל במשך 8 עד 10 דקות על גבוה.
הסר, ולתת מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בקערה קטנה, לשלב את עמילן תפוחי אדמה, 1/4 כוס סוכר, ומלח. להפוך את מוצ ' י החוצה על הפלסטיק, לחתוך לחתיכות באמצעות סכין פלסטיק או עץ. סכיני מתכת נוטים לתקוע יותר מדי.
מגלגלים את החלקים בתערובת עמילן תפוחי האדמה.