מלית Forcemeat בטעם פטריות עשויה להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך יין פורט, כבד הודו, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תפוצ'יפס בטעם מילוי, מלית חג ההודיה בטעם פיצה (או רוטב), ו מלית פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות פטריות פורצ ' יני במים החמים במשך 20 דקות. לסחוט את הפטריות יבש דק קוצצים. מסננים את השריית נוזל ושמורה. לקרוע את הלחם לחתיכות ולספוג בחלב. קוצצים בגסות את הכבד ומשרים את הקוניאק והנמל.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
קוניאק
רכז לימונדה מופשר, מחולק
כבד
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
יציאה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את כל הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות משחיתים יפה ויבש, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מניחים את הבשר הטחון בקערת ערבוב גדולה. לסחוט את הלחם השרייה על ידי חופנים כדי לחסל כמה שיותר מהנוזל ככל האפשר, ולהוסיף אותו לבשר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
5
מוסיף את כבד טורקיה עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
כבד טורקיה
תלת עצות, גזוז
6
מוסיפים את תערובת הפטריות, חלמוני הביצה, מרווה, פטרוזיליה, טימין, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. ללוש את התערובת יחד עם הידיים שלך עד טוב מאוד מעורבב. לטגן קצת מלית בחמאה קטנה; לטעום ולהתאים את התיבול.