ממרח אבוקדו שמנמן (ממרח אבוקדו)
המתכון ממרח אבוקדו (ממרח אבוקדו) מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 223 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מלח, חלפיניו, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו עבה, ממרח אבוקדו עבה, ו ממרח אבוקדו עבה.
הוראות
ההכנה: בקערה בגודל בינוני, לערבב את הבצל קצוץ דק צ ' ילי עם עגבניות אופציונלי, שום כוסברה.
האבוקדו: קרוב לזמן שאתה הולך לשרת, חצי את האבוקדו לאורכו על ידי חיתוך מהגזע לקצוות פרח, סביב הבורות. לסובב את חצאי האבוקדו בכיוונים מנוגדים כדי לשחרר את הבשר מן הבורות, ואז לגרוף את הבורות ושמורה. לגרד את עיסת אבוקדו מן העורות ולהוסיף אותו לקערה.
גימור ממרח האבוקדו: באמצעות היד או כף, בערך מועכים את האבוקדו תוך ערבוב במרכיבים האחרים, מה שהופך מסה גסה ועבה. טעם עם מלח, ואז מספיק מיץ ליים כדי להוסיף קצת זינג, אם תרצה. להחזיר את הבורות לגוואקמולי ולכסות עם גיליון של ניילון לעטוף לחוץ ישירות על פני השטח של התערובת. הניחו בצד לכמה דקות כדי שהטעמים יתערבבו.
מקשט ומצגת: הגואקמולי הוא מאוד אטרקטיבי בקערת כלי חרס או מרגמה מקסיקנית, זרועים בצל קצוץ, כוסברה, פרוסות צנון וגבינה טרייה מתפוררת; ורדים צנון באמת להלביש אותו.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;