קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות18
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ממרח אבוקדו שמנמן (ממרח אבוקדו)

ממרח אבוקדו שמנמן (ממרח אבוקדו)
המתכון ממרח אבוקדו (ממרח אבוקדו) מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 223 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מלח, חלפיניו, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו עבה, ממרח אבוקדו עבה, ו ממרח אבוקדו עבה.

הוראות

1
ההכנה: בקערה בגודל בינוני, לערבב את הבצל קצוץ דק צ ' ילי עם עגבניות אופציונלי, שום כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
האבוקדו: קרוב לזמן שאתה הולך לשרת, חצי את האבוקדו לאורכו על ידי חיתוך מהגזע לקצוות פרח, סביב הבורות. לסובב את חצאי האבוקדו בכיוונים מנוגדים כדי לשחרר את הבשר מן הבורות, ואז לגרוף את הבורות ושמורה. לגרד את עיסת אבוקדו מן העורות ולהוסיף אותו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
גימור ממרח האבוקדו: באמצעות היד או כף, בערך מועכים את האבוקדו תוך ערבוב במרכיבים האחרים, מה שהופך מסה גסה ועבה. טעם עם מלח, ואז מספיק מיץ ליים כדי להוסיף קצת זינג, אם תרצה. להחזיר את הבורות לגוואקמולי ולכסות עם גיליון של ניילון לעטוף לחוץ ישירות על פני השטח של התערובת. הניחו בצד לכמה דקות כדי שהטעמים יתערבבו.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
אבוקדואבוקדו
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מקשט ומצגת: הגואקמולי הוא מאוד אטרקטיבי בקערת כלי חרס או מרגמה מקסיקנית, זרועים בצל קצוץ, כוסברה, פרוסות צנון וגבינה טרייה מתפוררת; ורדים צנון באמת להלביש אותו.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
גבינהגבינה
צנוןצנון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קערהקערה
5
מאמר var
6
Type_27_data = {};
7
מאמר
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.