המתכון מנות בודדות של גפילטע פיש יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 81 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. . גשו לסופר וקנו פלפל, שמן צמחי, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גפילטע פיש, דג גפילטע אדום, ו לא גפילטע פיש של אמא שלי. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים בצל למעבד מזון ודופק כמה פעמים לקצוץ בגסות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מעבירים בצל לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים גזר למעבד מזון ודופק פעם או פעמיים לקצוץ; תהליך עד קצוץ דק מאוד, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מוסיפים גזר לבצל.
מרכיבים שתצטרך
גזר
בצל
6
מניחים פילה whitefish לתוך מעבד מזון לטחון עד הדג הוא להדביק בסדר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
7
מוסיפים דגים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מערבבים בצל, גזר, דג לבן עם מים קרים, ארוחה מצה, ביצה, חלבוני ביצה, סוכר, שמן צמחי, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור, ערבוב לשלב היטב. תערובת Spoon whitefish לתוך 16 כוסות מאפין, מילוי אותם ברמה עם הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
פלפל שחור
חלבונים
ארוחה מצה
דג לבן
גזר
מוסקט
בצל
סוכר
מים
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
9
אופים בתנור שחומם מראש עד עוגות גפילטע דגים נקבעים וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
10
בואו להתקרר בכוסות מאפין, להסיר, לכסות, ומקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.