קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

מניקוטי

מניקוטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את מניקוטי. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 669 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמיג'אנו-רג' יאנו, מוצרלה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. מתכונים דומים: מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. ממליחים את המים ומבשלים את המניקוטי עד ביישן של אל דנטה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים ומצננים לטיפול.
1
מניחים במעבד מזון את העגבניות המשומרות, השום, הבצל, הסוכר, הבזיליקום, הפטרוזיליה, הטימין, המלח והפלפל לפי הטעם והאוו. מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן מניחים את הרוטב בסיר. מערבבים יחד עם רוטב פאסטה או עגבניות ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פאסאטהפאסאטה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
יוצקים מחצית מהרוטב לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1
מערבבים יחד בקערה גדולה את התרד, הריקוטה, חצי הפארם, המלח והפלפל לפי הטעם ומעט אגוז מוסקט. טועמים להתאמת תבלינים לפני הוספת הביצים. לאחר שילוב הביצים, כף את המילוי לשקית אחסון מזון גדולה מפלסטיק וקצץ את הפינה. מקטיפים את המלית למניקוטי ומכניסים לתבנית האפייה. מכסים את הקדרה עם הרוטב הנותר, פארם ומוצרלה. מכסים ומאחסנים לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מניקוטימניקוטי
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס ואופים עד שחום ומבעבע, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן