מסיבה פגעה מרק דלעת שמנת
המסיבה פגעה מרק דלעת שמנת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מרק עוף, דלעת סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די טוב. נסו מרק דלעת קרמי, מרק דלעת קרמי, ו מרק דלעת קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלק העליון של הדלעת ולהסיר את הזרעים ומיתרים. לגלף את הבשר של הדלעת עד הקליפה היא על 1/2 אינץ ' עבה. היזהר לא לעשות שום חורים בעור-הדלעת היא קערת ההגשה. קיטור בשר הדלעת בסיר עם אינץ ' של מים, על חום בינוני במשך 20 דקות.
הסר מהחום, לנקז ולהניח בצד להתקרר מעט.
בסיר מעל חום בינוני, לבשל את מרק העוף עד חם. רסק את בשר הדלעת ומערבבים בהדרגה לתוך מרק הדלעת. לאט להביא את התערובת לרתיחה.
מערבבים את השמנת ואז מתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
יוצקים מרק לתוך מעטפת הדלעת ומקשטים עם קרוטונים. למעלה עם כובע הדלעת.