מקלות דגים קפואים תוצרת בית
אם אתה רוצה להוסיף עוד פסקטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, מקלות דגים קפואים תוצרת בית עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 6. למנה העיקרית הזו יש 233 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם, מיץ ליים, חלבון ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 13 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מקלות דגים תוצרת בית, מקלות דגים ביתיים בריאים, ו מתכון למקלות דגים תוצרת בית.
הוראות
חותכים את הדג למקלות באורך של כ -3 סנטימטרים ועובי של 1/2 אינץ'.
שלב את פירורי הלחם, הקוקוס, קמח התירס, אבקת הקארי ו -1 / 2 כפית מלח בקערת מעבד המזון ודופק עד שהקוקוס קצוץ גס. לזרוק לתוך צלחת רדודה.
הקציפו את החלבון עם 1 כף מים בכלי רדוד אחר.
טובלים את הדג בחלבון הביצה, מנערים את העודפים ומצפים היטב בתערובת פירורי הלחם.
אופים מיד, או לקרר עד 1 שעה לפני האפייה. כדי להקפיא, לסדר את מקלות דגים לחם על גיליון אפייה להקפיא עד קשה, 1 עד 2 שעות. חנות מחדש סגר מקפיא שקיות עבור עד 1 חודש.
שלב את היוגורט, הגזר, 1 כף מים, רוטב צ ' ילה מתוק, רוטב סויה, בצל ירוק, מיץ ליים ומלח לפי הטעם. עוטפים ומכניסים למקרר עד להגשה. חממו את התנור ל -425 מעלות צלזיוס. התאימו תבנית אפייה עם מסגרת עם מתלה אפייה ורססו בתרסיס בישול. מרססים בנדיבות את מקלות הדגים הטריים או הקפואים בתרסיס בישול. מסדרים על רשת האפייה ואופים, מדפדפים באמצע הדרך, עד להזהבה ופריכה ומבושלים, 15 עד 20 דקות (אם קפואים, 20 עד 25 דקות).
מוציאים מהתנור ומתבלים במלח.