המתכון קלוי מרי עם שעועית ירוקה כבוש חם יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 40 דקות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. ראש לחנות ולקחת סירופ אגבה, שום, מלח סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרי קלויה עם שעועית ירוקה כבושה חמה, עגבניות ירוקות כבושות חמות, ו שעועית ירוקה כבושה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
שוטפים ומייבשים את העגבניות ומסירים את הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
4
שמים את העגבניות, השום, הבצל והג 'לפנו בתבנית אפייה גדולה מזכוכית (9 על 13 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
עגבנייה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
5
מזלפים את הירקות בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
שמן זית
6
אופים עד שרק מתחילים להשחים, בערך 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר ומכניסים דרך טחנת מזון להסרת הזרעים והעור.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מוסיפים את התערובת לקערה בינונית ומחית עם בלנדר מקל.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
9
יוצקים לכלי זכוכית גדול ומכניסים למקרר. כשהוא קריר מוסיפים את התבלינים ומיץ הירקות הכבוש ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ירקות
תיבול
10
לשירות, הוסיפו כמה שעועית ירוקה כבושה לכל כוס, מלאו בקרח והוסיפו 2 אונקיות וודקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
וודקה
קרח
11
יוצקים פנימה את מיץ העגבניות המוכן, מערבבים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ עגבניות
12
* הערה של קוק: זרעים-עבור חם, זרעים - עבור בינוני חם. אם אינך יכול למצוא צ 'ילה אדומה, החלף 2 ג' לפנוס. צ ' ילה אדומה היא חלפיניו הבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
פלפל צ ' ילי אדום
זרעים
13
בסיר קטן, על אש גבוהה, הביאו את המים לרתיחה, ואז כבו את האש והוסיפו 1 כפית מלח ואת האגבה, תוך ערבוב עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
אגבה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
15
בקערת זכוכית מוסיפים את החומץ, מיץ הליים, פרוסות הליים, גרגירי הפלפל, פלפלי הצ ' ילי ושום מלא וטחון. מערבבים פנימה את תערובת מי המלח-אגבה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
שום טחון
פרוסת ליים
פלפל
מיץ ליים
חומץ
אגבה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
16
שוטפים וקוצצים את השעועית הירוקה. הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. מערבבים פנימה את 1 כפית המלח שנותרה, ואז מוסיפים את השעועית. מבשלים עד שהשעועית מתחילה להפוך לירוקה בהירה ופשוט רכה, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
שעועית
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
17
מסירים מהאש ומסננים. שוטפים מיד במים קרים ומכניסים אותם לאמבט קרח למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
קרח
18
מסננים היטב.
19
אם אתה שימורים, להכין את הצנצנת (ים) על פי הוראות עיבוד, מוסיפים את השעועית ולאחר מכן מכסים בתערובת פלפל צ ' ילה חומץ. מעבדים בסיר שימורים למשך 3 דקות, מוציאים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
חומץ
שעועית
ציוד שתשתמש בו
סיר
20
אתה יכול גם לשים אותם בצנצנות מעוקרות ולקרר במקום לעשות את תהליך השימורים. רק לשמור תחת קירור ולאכול בתוך 1 חודש. בכל שיטה המתאימה לך ביותר, אפשר לאלה לכבוש במשך 48 שעות לפני האכילה.
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה זו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.