מרק אורז בר מוקרם יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 314 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם קמח מדליית זהב®, גזר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מרק אורז בר שמנת, מרק אורז בר שמנת, ו מרק אורז בר שמנת.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על חום בינוני גבוה. מבשלים סלרי, גזר, בצל ופלפל חמאה על 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים בקמח ופלפל. מערבבים אורז בר, מים ומרק.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.