מרק אספרגוס לימוני יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חתכים אספרגוס וטיפים, תפוחי אדמה חדשים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אספרגוס לימון, Lemony שרימפס ' N ' אספרגוס, ו אספרגוס Garlickly-lemony.
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל ושום, ומטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הוסף אספרגוס הבא 4 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3
מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות. מגניב במקצת.
4
תהליך חצי תערובת בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
העברה למיכל אחר, וחזור על הליך עם התערובת שנותרה.
6
החזרת תערובת אספרגוס לתנור ההולנדי, ומערבבים בחלב. מבשלים רק עד שהמרק מחומם. (לא להרתיח.)