מרק אפונה טרי
מרק אפונה טרי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המרק שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מכלמתכונים יש 118 אוהדים. אם יש לכם מים, אפונה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: סלט אפונה קרה, סוכר הצמד שעועית וגזר אטריות סובה, ו סלט אפונת חומוס מלפפון אבוקדו עגבניות עם רוטב פטאן ולימון יווני.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית. מבשלים את השאלוט עד שהם רכים ושקופים, כ -3 דקות.
יוצקים במים ואפונה, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאפונה רכה, 12 עד 18 דקות.
מחית את האפונה בבלנדר או במעבד מזון בקבוצות. מסננים חזרה לסיר, מערבבים פנימה את השמנת אם משתמשים ומחממים מחדש. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.