מרק בייקון וכרוב אירי
אם יש לכם בייקון אירי, עגבניות משומר, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. נסו בייקון אירי וכרוב עם רוטב חרדל, בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון גדול, סיר עמוק או סיר. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מערבבים תפוחי אדמה, עגבניות, ומספיק ציר עוף כדי לכסות. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ולתת להתבשל במשך 20 דקות, או עד תפוחי אדמה רכים.
מערבבים בכרוב ומאפשרים למרק להתבשל עוד כמה דקות לפני ההגשה.