קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות24
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בשר שעורה עשיר

מרק בשר שעורה עשיר
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי דפנה, גזר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק בשר בצל עשיר, ו מרק שעורה בקר עבור 2 (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי, כגון Le Creuset.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים את זנב השור, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות עד השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
הסר את זנב הסוס עם כף מחורצת ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את הכרישה, גזר, בצל, סלרי ושום לשומן בסיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות, עד שהירקות מתחילים להשחים. לקשור את זרעי הקורנית יחד עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר יחד עם עלי המפרץ. להחזיר את הזנב לסיר ולהוסיף את המרק, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל. להעלות את החום ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום, לכסות, ומבשלים 1 שעה. תשליך את צרור הקורנית ועלי המפרץ, ותוריד את השומן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
זנב שורזנב שור
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
בינתיים, להביא 4 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף את השעורה. מבשלים חשפו במשך 30 דקות, לנקז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
כאשר המרק מוכן, מוסיפים את השעורה ומבשלים את המרק לעוד 15 או 20 דקות, עד שהשעורה מכרז. בהתאם למליחות המניה, המרק עשוי להזדקק לכפית נוספת של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
8
מגישים חם, עם או בלי זנב השור.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור